En del af dagtilbuddet ØST

OM TEGLHUSET

Teglhuset er en lille institution i Nordenskov. Vi har plads til 50 børn. Vi har 3 aldersopdelte grupper, hvert barn har en primærpædagog. Vi er meget ude og tæt på naturen.

_Dagtilbud_Øst_Skovbrynet_016 (1)

Vi lægger vægt på

HJERTERUM

Vi bruger omsorg, kram og nærvær som vores vigtigste arbejdsredskab i arbejdet med børn, og vi er alle hjertevarme og rummelige voksne, som anerkender og ser det unikke barn. Vi mener, at det er relationer der er grundlæggende for barnets trivsel, læring, udvikling og dannelse.

FÆLLESSKAB

Vi lærer børnene at indgå i et forpligtende fællesskab, hvor der er plads til forskellighed, alle hjælper hinanden, taler pænt og er omsorgsfulde.

NATUR OG UD AF HUSET OPLEVELSER

Vi er ude på vores skønne legeplads hver dag, og hver gruppe har udedag en gang om ugen, hvor vi går på tur. Flere gange om året tager vi på tur i områdets bus.

TOSSERIER

Farverige og kreative børn og voksne er et kendetegn for vores hus. Hverdagen skal have kulør, vi griner, pjatter og har det sjovt sammen. Vi voksne vil stadig lege, hoppe i vandpytter, trille ned af bakken og være skøre, og børnene elsker det. Et barns grin er den bedste lyd i vores ører, og vi har det som et mål at vi skal grine sammen hver dag.

Tilsyn

Tilsynsrapport

Der afholdes et årligt uanmeldt tilsyn.

placeholder

Tilfredshed

Forældretilfredshed

I Teglhuset vægter vi det gode forældre samarbejde. Vi afholder flere forældresamtaler i løbet af jeres barns børnehave tid. I må altid tage kontakt til os, med både stort og småt. For os er I vigtige.

_Dagtilbud_Øst_Skovbrynet_068 (1)

KVALITET

Kvalitetsrapport

beskriver formålet med loven, derudover tages i rapporten udgangspunkt i Varde Kommunes visionsstrategi, Børn og Ungepolitik samt vedtagne mål for dagtilbudsområdet. Visionen for alle Varde Kommunes dagtilbud er at skabe en praksis der sikrer, at alle børn trives bedst muligt, lærer mest muligt og møder mest mulig chancelighed.

_Dagtilbud_Øst_Skovbrynet_045 (1)

Vil du vide mere?

_Dagtilbud_Øst_Skovbrynet_042 (1)